Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Rocken met Guitar Hero in arcadehal

De succesvolle muziekgame Guitar Hero is binnenkort niet alleen meer verkrijgbaar voor de console die je thuis hebt. De game komt namelijk ook binnenkort in de arcade hallen onder de naam Guitar Hero Raw Thrills.

De game zal gebaseerd zijn op Guitar Hero 3, aangezien het project al gestart was toen Guitar Hero: World Tour nog in de ontwikkelingsfase zat. De gitaar die wordt bijgeleverd zal wel iets anders zijn, maar hier is nog geen informatie over bekend. Straks zullen we dus niet alleen thuis los kunnen gaan met deze game, maar zullen ook de arcade hadden eraan moeten geloven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?