Nieuwe details over Flick-It-systeem in Skate

Geplaatst: 11 juni 2024 11:54
Aangepast: 11 juni 2024 12:01
-

In een onlangs gepubliceerde developer diary onthult de ontwikkelaar van de nieuwe Skate meer details over de game. Het iconische Flick-It-systeem krijgt een update om het toegankelijker te maken voor nieuwe spelers.

Het Flick-It-systeem, waarmee spelers skatetrucs uitvoeren door de analoge stick te 'flicken', is een van de bekendste elementen van de oude Skate-games. Senior designer Reid Buckmaster legt uit dat het systeem nu accurater en eenvoudiger is. Voor nieuwe spelers is er zelfs een optie voor nog simpelere besturing, geïnspireerd door vechtspellen zoals Street Fighter 6 en Tekken 8, waar onervaren spelers indrukwekkende combo’s kunnen uitvoeren. Verder onthult de developer diary dat de ontwikkelaars bezig zijn met het samenstellen van een dynamische soundtrack. Audioregisseur Matthew Smith belooft een steeds veranderende line-up aan muziek die zich aanpast aan de voorkeuren van spelers in de game. Tijdens het Summer Game Fest werd aangekondigd dat er dit najaar een speeltest op consoles zal plaatsvinden. Bekijk hieronder de developer diary:

Skate speelt zich af in de fictieve stad San Vansterdam en komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot skate.

Ontwikkelaar:

Full Circle

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

NNB

-

Pc

Lees meer
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

11 juni 2024 om 12:20

Het Flick-It systeem, als in "ik flick it toch maar weer om de game nog langer in pre-pre-alpha status te houden

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord