Colin McRae: DiRT

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 21 juni 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe DiRT game aangekondigd

Gavin Cheshier, Vise President van Codemasters, heeft aangekondigd dat er een nieuwe DiRT game aankomt. De Britse studio is namelijk druk bezig met de ontwikkeling van Colin MCRae: DiRT 3.

In september vorig jaar kwam het tweede deel al uit in Europa. Het is echter nog onbekend wanneer het derde deel het daglicht zal bereiken, maar volgens Cheshire zal de game meer innovatie gaan bevatten dan Colin McRae: DiRT 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?