Colin McRae: DiRT

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 21 juni 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Codemasters komt met DiRT nieuws?

Uitgever en ontwikkelaar Codemasters werkt mogelijk aan DiRT 4. Althans dat zijn de geruchten nadat Paul Coleman, de chief game designer van de DiRT-reeks een tweet had geplaatst op Twitter.

Naast een foto, staat er ook de tekst "Commence your speculation", aldus Coleman. We mogen dus gaan speculeren zegt de beste man. "Nog een teaser. Ik kan helaas niet verklappen wat ik aan het doen ben, maar het is leuk", vult hij aan.

We wachten het geduldig af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?