Colin McRae: DiRT

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 21 juni 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Codemasters maakt releasedatum DiRT Dowdown bekent

Uitgever en ontwikkelaar Codemasters laat middels een persbericht weten dat DiRT Showdown op 24 mei moet uitkomen. De versie in Europa zal verschijnen als exclusieve Hoonigan Edition.

De Hoonigan Edition bevat onder andere extra ingame content waaronder extra geld, extra XP en een aantal exclusieve skins. Deze versie moet op de dag van de release te verkrijgen zijn voor de Xbox 360, pc en voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?