Nieuwe features bekend voor Dragon Quest III HD-2D Remake

-

Fans van de Dragon Quest-serie kunnen uitkijken naar nieuwe gameplay en features in Dragon Quest III HD-2D Remake. Naast een prachtig vernieuwde wereld introduceert de game nieuwe manieren om je team aan te passen én een gloednieuwe vocation, Monster Wrangler, waarmee je monsters kunt vangen.

Dragon Quest III HD-2D Remake herontdekt de klassieker met moderne gameplay-elementen. Naast nieuwe personage-aanpassingen, zoals haarkleur en stemopties, voegt de game een vernieuwd gevechtssysteem toe met real-time combat. De grootste toevoeging is de Monster Wrangler-vocation, waarmee spelers monsters kunnen vangen en in nieuwe Monster Arenas kunnen laten strijden voor beloningen. Het alchemiesysteem is ook uitgebreid, waarbij spelers hun eigen alchemiebasis kunnen opbouwen en aanpassen. De herkenbare HD-2D-stijl geeft het geheel een levendig en kleurrijk uiterlijk.

Dragon Quest III HD2D Remake2

Dragon Quest III HD-2D Remake belooft een spannend avontuur te worden voor zowel nieuwe als oude fans. De game is nu beschikbaar voor pre-order met exclusieve in-game bonussen, en verschijnt op 14 november 2024.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON QUEST III HD-2D Remake

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

14 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord