Releasedatum DRAGON QUEST III HD-2D Remake onthuld

-

De Nintendo Direct heeft remakes in huis van het grootste kaliber. Check hier de releasedatum van DRAGON QUEST III HD-2D Remake!

Middels een nieuwe gameplaytrailer toont Square Enix tijdens de Nintendo Direct wat ze in huis hebben. DRAGON QUEST III HD-2D Remake is een heruitgave van het derde deel in de geliefde RPG-reeks. Het is aan spelers om de wereld te redden van de schurk, genaamd Archfiend. Fans van het origineel kunnen smullen van de aankomende remake, maar dat is nog lang niet alles. Als kers op de taart kondigt Square Enix aan dat er meerdere Dragon Quest-games een remake gaan ontvangen. In 2025 kun je genieten van DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake. De complete Erdrick-trilogie is op deze wijze binnenkort op een moderne wijze speelbaar.

DRAGON QUEST III HD-2D Remake is beschikbaar vanaf 14 november voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON QUEST III HD-2D Remake

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

14 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Avatar DJ
DJ

19 juni 2024 om 20:04

Leuk! Ben erg benieuwd

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord