Nieuwe game ontwikkelaar BioShock in 'development hell'

Geplaatst: 4 januari 2022 13:46
Aangepast: 5 januari 2022 00:27
-

Ken Levine, de ontwikkelaar van de BioShock games, is al jaren met een nieuwe game bezig. Deze game lijkt nu helaas vast te zitten in 'development hell'.

Deze informatie komt uit een rapport van Bloomberg, die zeggen gesproken te hebben met vijftien huidige werknemers en ex-werknemers van Ghost Story Games, de studio van Levine. Volgens het rapport heeft de game nog steeds geen naam of releasedatum, terwijl hij al zeker acht jaar in ontwikkeling is. Een aantal werknemers geven aan dat dit waarschijnlijk komt door de hoeveelheid vrijheid die Levine in zijn werk krijgt van Take-Two Interactive. De uitgever ziet Levine als een ware auteur van de BioShock games en twijfelen er niet aan dat hij iets geweldigs kan produceren. Helaas leidt dit nu tot een stilstand in het ontwikkelingsproces van zijn nieuwe game. Het rapport geeft ook aan dat er momenteel één werknemer is bij Ghost Story Games die het idee heeft dat het nieuwe project van Levine nu eindelijk van de grond begint te komen.

Het is goed mogelijk dat we eerder een nieuwe BioShock game zullen zien. BioShock 4 is momenteel in de maak bij ontwikkelaar Cloud Chamber, maar ook hier hebben we niets meer van gehoord sinds de aankondiging in 2019.

Bron: Bloomberg

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock

Ontwikkelaar:

2K Boston

Uitgever:

2K Games

Release:

24 augustus 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord