BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: BioShock: The Collection gratis in Epic Games Store

De Epic Games Store staat er om bekend om elke week een game weg te geven en dit keer is het een gehele collectie. Deze week kun je namelijk BioShock: The Collection gratis binnenhalen.

BioShock: The Collection bestaat uit BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite. Je krijgt dus alle drie de games, die door veel gamers worden geprezen. Volgens onze Bram bewijst BioShock zelfs dat games kunst kunnen zijn. De twee games spelen zich af in de onderwaterstad Rapture en kun je je DNA zodanig aanpassen dat je verschillende krachten krijgt. In BioShock: Infinite vertrek je juist naar de vliegende stad Columbia om een meisje te redden. De games worden omschreven als een singleplayer shooter met een diepgaand verhaal.

Als je net zoals ik nog nooit een BioShock game heb gespeeld dan heb je tot donderdag 16:59 in ieder geval de mogelijkheid om BioShock: The Collection gratis binnen te halen via de Epic Games Store.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?