Downloadnieuws: BioShock: The Collection gratis in Epic Games Store

Geplaatst: 28 mei 2022 15:00
-

De Epic Games Store staat er om bekend om elke week een game weg te geven en dit keer is het een gehele collectie. Deze week kun je namelijk BioShock: The Collection gratis binnenhalen.

BioShock: The Collection bestaat uit BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite. Je krijgt dus alle drie de games, die door veel gamers worden geprezen. Volgens onze Bram bewijst BioShock zelfs dat games kunst kunnen zijn. De twee games spelen zich af in de onderwaterstad Rapture en kun je je DNA zodanig aanpassen dat je verschillende krachten krijgt. In BioShock: Infinite vertrek je juist naar de vliegende stad Columbia om een meisje te redden. De games worden omschreven als een singleplayer shooter met een diepgaand verhaal.

Als je net zoals ik nog nooit een BioShock game heb gespeeld dan heb je tot donderdag 16:59 in ieder geval de mogelijkheid om BioShock: The Collection gratis binnen te halen via de Epic Games Store.

Bron: Epic Games Store

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock

Ontwikkelaar:

2K Boston

Uitgever:

2K Games

Release:

24 augustus 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord