Nieuwe gameplaybeelden The Plucky Squire

-

Devolver Digital heeft onlangs nieuwe gameplaybeelden van The Plucky Squire getoond. Hierin zien we hoe de puzzelelementen werken.

We hebben eerder al gameplaybeelden van The Plucky Squire gezien, maar nu krijgen we specifiek wat puzzelelementen voor onze kiezen. Een nieuwe gameplaytrailer laat ons zien hoe Jot en zijn vrienden puzzels op moeten lossen om verder te kunnen geraken in het boek. In hun voortdurende missie om de schurkachtige Hunger te dwarsbomen, komen onze vrienden Jot en Thrash terecht op een berghelling, iets verder dan verwacht. Met de hulp van hun konijntjes komen ze te weten dat er een mogelijke pas is om naar binnen te gaan, maar ze beseffen dat er wat verkenning nodig is om die te vinden. Ondanks een paar obstakels slaagt Jot erin om de pas te vinden, maar niet zonder de nodige problemen onderweg. Door slim te denken en problemen op te lossen, overwinnen ze de uitdagingen en slagen ze opnieuw in hun zoektocht.

The Plucky Squire heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Devolver Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Plucky Squire

Ontwikkelaar:

All Possible Futures

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

17 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord