Battlefield 2142

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2006
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe patch Battlefield 2142

EA komt binnenkort op de proppen met patch 1.50 voor deze shooter.
Fans van het spel krijgen een aantal nieuwe maps voorgeschoteld alsmede een mogelijkheid om voertuigen in een match weg te laten. Betere ondersteuning voor breedbeeldschermen en een sloot bugfixes worden ook belooft.

Veel meer is er nog niet bekend rondom 1.50, zelfs geen datum.
Maar Gameliner gaat je op de hoogte houden!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?