Pokémon: Ranger

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 13 april 2007
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Nieuwe Pokémon Ranger game aangekondigd

In een Japanse gamemagazine, getiteld CoroCore, wordt een nieuwe Pokémon game aangekondigd. De game gaat de titel Pokémon Ranger Batonnage heten en zal de opvolger zijn van Pokémon Ranger . De game zal 20 maart verschijnen in Japan, wanneer de game naar Europa en Amerika komt is nog niet bekend.

De game speelt zich af in de regionen van Arumia. Hier kruip je in de huid van Hajime. Uiteraard zijn de verschillende oude en ook nieuwe Pokémon's weer van de partij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?