Serious Sam: Siberian Mayhem

  • Ontwikkelaar Croteam
  • Eerste releasedatum 25 januari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Serious Sam-game komt deze maand uit

Deze maand kunnen we aan de slag met een nieuwe Serious Same-game. Dit laat Devolver Digital weten via Twitter.

De uitbundige uitgever laat ook weten dat ze volgende week de game officieel onthullen. Voor als je het gemist hebt, Devolver Digital heeft onlangs ontwikkelaar Croteam en de Serious Sam IP overgekocht. Zij zijn dus nu verantwoordelijk voor het uitgeven van de first-person shooter serie. Zo hebben ze een collectie met oudere games onlangs uitgebracht op de moderne consoles. Het lijkt erop dat de nieuwe Serious Sam-game een ijs thema gaat krijgen. Of het een spin-off wordt of een compleet nieuwe game is op dit moment nog niet bekend. Bekijk hier de review van Serious Sam 4, de meest recente game uit de serie.

Wat hoop jij te zien in een nieuwe Serious Sam-game? Laat het ons weten in de comments.

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?