Trailer: Serious Sam: Siberian Mayhem aangekondigd

Geplaatst: 10 januari 2022 18:15

We wisten eigenlijk al dat de game eraan komt, maar de officiële onthulling is eindelijk hier. Serious Sam: Siberian Mayhem is vandaag uit de doeken gedaan en later deze maand al te spelen.

Enkele dagen geleden hintte de Serious Sam-uitgever DevolverDigital al naar het feit dat we binnenkort een nieuwe Serious Sam-game kunnen verwachten. Vandaag, slechts drie dagen later, kregen we al een eerste blik geworpen op dit nieuwe deel in de Serious Sam-franchise. In Serious Sam: Siberian Mayhem word je meegenomen naar het koude Rusland. Daar is jouw taak om mee te strijden tegen Notorious Mental en de weg te vinden in dit verloren hoofdstuk van de avonturen van Sam Stone. Dit losstaande avontuur is ontwikkeld door Timelock Studio en Croteam, en al heel snel te spelen. Later deze maand kunnen spelers al met de game aan de slag. Je kunt de game in de onderstaande video in actie zien.

Serious Sam: Siberian Mayhem verschijnt op 25 januari op de pc. Ben je benieuwd naar eerdere delen in de Serious Sam-franchise? Bekijk dan zeker onze review van Serious Sam 4.

Bron: DevolverDigital
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Serious Sam: Siberian Mayhem

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

25 januari 2022

Ontwikkelaar

Croteam

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord