Serious Sam: Siberian Mayhem

  • Ontwikkelaar Croteam
  • Eerste releasedatum 25 januari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Serious Sam: Siberian Mayhem aangekondigd

We wisten eigenlijk al dat de game eraan komt, maar de officiële onthulling is eindelijk hier. Serious Sam: Siberian Mayhem is vandaag uit de doeken gedaan en later deze maand al te spelen.

Enkele dagen geleden hintte de Serious Sam-uitgever DevolverDigital al naar het feit dat we binnenkort een nieuwe Serious Sam-game kunnen verwachten. Vandaag, slechts drie dagen later, kregen we al een eerste blik geworpen op dit nieuwe deel in de Serious Sam-franchise. In Serious Sam: Siberian Mayhem word je meegenomen naar het koude Rusland. Daar is jouw taak om mee te strijden tegen Notorious Mental en de weg te vinden in dit verloren hoofdstuk van de avonturen van Sam Stone. Dit losstaande avontuur is ontwikkeld door Timelock Studio en Croteam, en al heel snel te spelen. Later deze maand kunnen spelers al met de game aan de slag. Je kunt de game in de onderstaande video in actie zien.

Serious Sam: Siberian Mayhem verschijnt op 25 januari op de pc. Ben je benieuwd naar eerdere delen in de Serious Sam-franchise? Bekijk dan zeker onze review van Serious Sam 4.

BRON DevolverDigital

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?