Nieuwe SpongeBob in de maak

Ontwikkelaar en uitgever THQ heeft aangegeven bezig te zijn met een nieuwe SpongeBob game voor de Nintendo DS. De game gaat SpongeBob Squarepants Frantic Fry Cook heten en zal ergens in maart worden uitgebracht.

In SpongeBob Squarepants Frantic Fry Cook doet meneerr Krab mee aan een kookwedstrijd. De winnaar mag uiteindelijk koken voor Jack Kahuna Laguna's strandfeest. Het is de bedoeling dat je met SpongeBob, Patrick en hun vrienden het restaurant gaat runnen. Door middel van het touchscreen van de DS kan je meer dan honderd verschillende gerechten maken. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer accessoires je kunt verdienen om het restaurant te versieren. De game is voorzien van de originele stemmen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?