Nieuwe SpongeBob in de maak

Geplaatst: 13 januari 2009 12:40
Aangepast: 7 augustus 2018 11:11
-

Ontwikkelaar en uitgever THQ heeft aangegeven bezig te zijn met een nieuwe SpongeBob game voor de Nintendo DS. De game gaat SpongeBob Squarepants Frantic Fry Cook heten en zal ergens in maart worden uitgebracht.

In SpongeBob Squarepants Frantic Fry Cook doet meneerr Krab mee aan een kookwedstrijd. De winnaar mag uiteindelijk koken voor Jack Kahuna Laguna's strandfeest. Het is de bedoeling dat je met SpongeBob, Patrick en hun vrienden het restaurant gaat runnen. Door middel van het touchscreen van de DS kan je meer dan honderd verschillende gerechten maken. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer accessoires je kunt verdienen om het restaurant te versieren. De game is voorzien van de originele stemmen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer