Nieuwe Subnautica-game in ontwikkeling

Geplaatst:

Unknown Worlds Entertainment is bezig met een nieuwe Subnautica-game. De studio liet via Twitter weten dat ze op zoek zijn naar een Senior Narrative Designer.

De studio verkreeg met Subnautica veel bekendheid en ik betitelde Subnautica zelfs als de meest sfeervolle survival game. Na een succesvolle Early Access periode werd dezelfde strategie toegepast met Subnautica: Below Zero. Het meest interessante aan de vacature is dat de Senior Narrative Designer samen met het team een meeslepend en dramatisch verhaal moet creëren. En daarnaast de geschiedenis van een nieuwe planeet waar buitenaardse wezens wonen moet uitwerken. Het lijkt er dus op dat we in de volgende Subnautica-game op een geheel nieuwe planeet terechtkomen en daardoor andere wezens gaan zien.

Doordat Unknown Worlds Entertainment nog opzoek is naar Senior Narrative Designer is het nieuwe Subnautica-project nog in een vroege staat van ontwikkeling. Het gaat dus nog wel even duren voordat de game uitkomt.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Subnautica

Series

-

Uitgever

Unknown Worlds Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

23 januari 2018

Ontwikkelaar

Unknown Worlds Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord