Check hier alle The Game Awards 2023 content

Ghostbusters: The Video Game

  • Ontwikkelaar Terminal Reality
  • Eerste releasedatum 16 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe trailer Ghostbusters-game

Al sinds 2007 werkt Terminal Reality aan Ghostbusters: The Video Game. Vivendi zou de game oorspronkelijk uitgeven, maar na een fusie met Activision werd de game gedumpt en opgepikt door Atari. Sindsdien werkt men nog altijd even hard aan de game, en dat kunnen we in onderstaande trailer zien.

Ghostbusters: The Video Game is gebaseerd op de films. Dan Aykroyd en Harold Ramis zitten achter het verhaal, waarin je een nieuwe Ghostbuster-recruit in New York speelt. De game staat gepland voor juni 2009 en moet uitkomen op Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii en Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?