Nieuwe Ghostbusters game in de maak

Geplaatst: 20 december 2021 22:06
-

Er gaan geruchten rond dat er een nieuwe Ghostbusters game in de maak is. De geruchten komen van een bekende Ghostbuster af, namelijk van Ernie Hudson.

Tijdens een Q&A bij het Celebrity Fan Fest in San Antonio, Texas, praatte Ernie Hudson zijn mond voorbij over een nieuwe Ghostbusters game die in de maak zou zijn. Als antwoord op de vraag of hij graag nog in een andere game zou willen verschijnen, vertelde hij dat hij onlangs een e-mail had gekregen waarin hem verteld werd dat er aan een nieuwe Ghostbusters game wordt gewerkt. 'Dus ze zijn dit momenteel aan het plannen, maar ik weet nog niet zeker wie het gaat doen', zei Hudson. 'Maar er komt in ieder geval nog een video game'. Er zijn in de afgelopen decennia een hoop Ghostbusters games gemaakt, waarvan de oudste uit 1984 komt. De meest recente game was Ghostbusters: The Videogame, die in oktober 2009 uitkwam. Daarnaast kwam de franchise ook regelmatig in andere games voor. Afgelopen jaar bijvoorbeeld in de Planet Coaster Ghostbusters DLC.

Er zijn verder nog geen details bekendgemaakt over de nieuwe Ghostbusters game, dus we zullen nog even moeten afwachten.

Bron: Countdown City Geeks

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostbusters: The Video Game

Ontwikkelaar:

Terminal Reality

Uitgever:

Atari

Release:

16 juni 2009

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord