Ghostbusters: The Video Game

  • Ontwikkelaar Terminal Reality
  • Eerste releasedatum 16 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Ghostbusters de game verschijnt in juni

Via een officieel persbericht van Sony Pictures Home Entertainment zijn we te weten gekomen dat Ghostbusters: The Video Game in de week van 16 juni in Europa en Amerika verschijnt. De game zal samen met de Blu-ray Disc van The Ghostbusters uitkomen, om de 25-ste verjaardag van de film te vieren.

America's favorite paranormal psychologists are back to save the world, this time with unsurpassed picture and audio quality and advanced new bonus features in the Ghostbusters Blu-ray Disc, releasing worldwide the week of June 16, 2009. The simultaneous launch of Ghostbusters: The Video Game, the highly anticipated videogame from Atari, celebrates the film's 25th anniversary, with an all-new adventure from by the film's original writers.

Uitgever Atari is nog niet met een bevestiging van het nieuws naar buiten gekomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?