Nieuwe trailer Project Origin

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft ons verblijd met een spiksplinternieuw stukje beeld en geluid van de opvolger van F.E.A.R. Dit eerste deel wist ons al heerlijk ongecompliceerde keiharde horror actie voor te schotelen, en het lijkt erop dat dit weinig verandert is in deel 2.

P.O. begint chronologisch gezien net voor het einde van F.E.A.R. , een explosie in de stad Auburn zet de boel op stelten, en drie keer raden wie er op onderzoek uit mag gaan. Als Warner Bros. de wind mee heeft ligt het spel 31 oktober in de schappen.

Kijkt allen en oordeel...

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?