Nieuwe update voor The Evil Within 2

Geplaatst: 30 oktober 2018 11:45
Aangepast: 30 oktober 2018 11:47
-

Bethesda heeft een nieuwe update voor The Evil Within 2 uitgebracht. Zo krijg je toegang tot een nieuwe moeilijkheidsgraad en verschillende cheats.

Voor diegene die echt uitgedaagd willen worden, is de nieuwe moeilijkheidsgraad Akuma beschikbaar. En als je hier geen zin in hebt, is er nu de mogelijkheid om de game makkelijker te maken door te cheaten. Met Infinite Stamina, One-Shot Kills en Invincibility wordt de game een stuk toegankelijker. Je kunt alleen toegang tot deze update krijgen als je jouw exemplaar van de game linkt met je Bethesda.net account. Zo kun je je account koppelen met Facebook of Twitch en is het ook mogelijk om de games van Bethesda direct te kopen.

onbekend

The Evil Within 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Evil Within 2

Ontwikkelaar:

Tango Gameworks

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

13 oktober 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord