Video Preview: The Evil Within 2

Geplaatst:
Aangepast: 20 augustus 2018 09:16

Op gamescom hebben wij een klein experimentje uitgevoerd met Bethesda's The Evil Within 2. De onderzoeksvraag kwam op het volgende neer: Wat krijg je als je een angsthaas, een donkere ruimte, een koptelefoon en een uur speeltijd met The Evil Within 2 geeft? Het resultaat is een matig enthousiaste Rudy. Wil je weten wat ons proefkonijn allemaal te zeggen heeft over de game? Check dan onderstaand item!

Dat was alweer de laatste preview van de gamescom-vloer. Heb jij ze allemaal al gezien? Mocht je er een paar over het hoofd hebben gezien, treur dan niet. Binnenkort zetten we namelijk nog een kort overzicht online waar je alles nog even op je gemak kan bekijken!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Evil Within 2

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 oktober 2017

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer