Gerucht: The Evil Within 3 is een mogelijkheid volgens Shinji Mikami

Geplaatst: 30 januari 2024 13:25
-

Volgens Shinji Mikami is The Evil Within 3 zeker een release om rekening mee te houden. De horrorgame-goeroe vertelt het een en het ander op zijn Facebook-kanaal.

Het brein achter de originele Resident Evil deelde wat van zijn hersenspinsels op Facebook. Er werd gevraagd naar de toekomst van 'Psycho Break'. Dit is de Japanse naam van The Evil Within-gameserie. Hij gaf aan dat ze 'misschien terugkeren'. Tegenwoordig is Shinji Mikami niet meer werkzaam bij Tango Gameworks. Hij was wel aanwezig bij de ontwikkeling van The Evil Within 2 en Hi-Fi RUSH, maar had daar meer een ondersteunende rol in. Fans speculeren dat Mikami wellicht in dienst is als consultant of extern producer, maar daar is nog niks over gezegd. Het is wachten op bevestiging vanuit kamp Tango Gameworks of Bethesda.

Check hier onze review van The Evil Within 2.

The Evil Within 3

Zit jij te wachten op een deeltje drie in The Evil Within-serie? Laat het ons weten!

Bron: Facebook
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Evil Within 2

Ontwikkelaar:

Tango Gameworks

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

13 oktober 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord