Nieuwe Wii Sports: Resort-video

Geplaatst: 18 juli 2008 14:42
Aangepast: 1 juni 2018 13:48
-

Sinds de lancering van de Nintendo Wii in 2006 zijn miljoenen eigenaren ook in het bezit van Wii Sports die bij de console zat inbegrepen. Met Wii Sports kon je op een leuke manier de nieuwe besturing van de Wii leren kennen en je uitleven met 5 verschillende mini-games (tennis, boxen, golf, bowlen en honkbal). Mijn eerste ervaring was dat ik de dagen erna lichte spierpijn in mijn armen er aan over had gehouden.

Nu twee jaar verder is er informatie vrij gegeven over het vervolg op Wii Sports met de titel Wii Sports Resort. Naast de nieuwe game bevat de bundel ook een nieuwe accessoire, de Wii MotionPlus, die je aan de onderkant van de WiiMote kan vastklikken om zodoende meer precisie te geven bij het bewegen.

Welke mini-games worden gepresenteerd in Wii Sports Resort is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat waterskiën één van de mini-games is die kan worden gespeeld. Hoe deze bestuurd zal worden, zie je in onderstaande video.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wii Sports Resort

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

24 juli 2009

Nintendo Wii

Lees meer