Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Wii Sports Resort

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 juli 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Party
  • Gameliner score

Nieuwe Wii Sports: Resort-video

Sinds de lancering van de Nintendo Wii in 2006 zijn miljoenen eigenaren ook in het bezit van Wii Sports die bij de console zat inbegrepen. Met Wii Sports kon je op een leuke manier de nieuwe besturing van de Wii leren kennen en je uitleven met 5 verschillende mini-games (tennis, boxen, golf, bowlen en honkbal). Mijn eerste ervaring was dat ik de dagen erna lichte spierpijn in mijn armen er aan over had gehouden.

Nu twee jaar verder is er informatie vrij gegeven over het vervolg op Wii Sports met de titel Wii Sports Resort. Naast de nieuwe game bevat de bundel ook een nieuwe accessoire, de Wii MotionPlus, die je aan de onderkant van de WiiMote kan vastklikken om zodoende meer precisie te geven bij het bewegen.

Welke mini-games worden gepresenteerd in Wii Sports Resort is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat waterskiën één van de mini-games is die kan worden gespeeld. Hoe deze bestuurd zal worden, zie je in onderstaande video.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?