Grimstalker voegt zich bij Wild Hearts Kemono

Geplaatst: 23 maart 2023 22:00

Er is vandaag een nieuwe update live gegaan voor Wild Hearts. Naast dat er wat problemen zijn opgelost, is ook de nieuwe Kemono Grimstalker aan de game toegevoegd.

De jacht in Wild Hearts kan vanaf nu worden geopend op een nieuwe Kemono. De wolfachtige Kemono Grimstalker heeft zijn intrede gedaan in de jagersgame. Je kunt dit beest tegen het lijf lopen op Natsukodachi Isle. Zowel de naam als het uiterlijk van dit nieuwe monster verklapt dat we hier te maken hebben met een wezen dat verwant is aan de Deathstalker. Door de Grimstalker te verslaan kun je materialen vergaren om nieuwe wapens mee te maken. De nieuwe update brengt bovendien ook drie nieuwe special quests en de Fulgent Armor-set met zich mee.

Wild Hearts Kemono Grimstalker

Verwacht binnenkort meer nieuwe content. In de volgende update voor Wild Hearts wordt de Kemono Murakumo toegevoegd, verschijnen er nieuwe wapens, een nieuwe uitrustingsset, nieuwe Karakuri en wordt het Limit Break-systeem toegevoegd.

Wild Hearts is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord