Star Trek Online

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 29 januari 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Nieuws rondom Star Trek Online

De nog steeds immens populaire serie Star Trek brengt een aantal games met zich mee in de geschiedenis. Nu ook ditmaal is er een MMO'RPG in de maak rondom Star Trek. Een lange tijd hebben we niks gehoord over Star Trek Online, maar vandaag heeft Perpetualent Entertainment een screenshot vrijgegeven waar we allen blij van worden.

De makers van de game nemen de tijd die ze nodig hebben. Wanneer deze game uitkomt, is dus nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?