Nintendo Direct toont games eerste helft 2023

Het is weer februari en we weten wat dat betekent: een nieuwe Nintendo Direct komt eraan. Dit is wat je kan verwachten!

We kunnen ons gaan opmaken voor een nieuwe showcase. Ditmaal gaat Nintendo het voornamelijk hebben over games die uit gaan komen in de eerste helft van 2023. Denk hierbij aan games, zoals The Legend of Zelda: Tear of the Kingdom. De stream duurt ongeveer 40 minuten. Er zijn al een aantal geruchten gaande. Zo wordt er bijvoorbeeld gedacht dat de release van Advance Wars 1+2: Re-boot Camp in aantocht is.

De aankomende Nintendo Direct is te zien op 8 februari om 23:00 uur. Waar hoop jij op? Laat het ons weten!

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?