Nintendo DSi XL krijgt nieuwe kleuren

Tot voor kort was de Nintendo DSi XL nog alleen verkrijgbaar in de kleuren bruin en wijn rood. Zojuist heeft Nintendo Japan drie nieuwe kleuren aangekondigd. Het gaat om de kleuren blauw, geel en groen en moet 19 juni in de Japanse winkelschappen liggen. Deze kleuren zullen ongetwijfeld onze kant uitkomen.

Ook heeft Nintendo de prijzen van de DSi XL verlaagd van 20,000 yen naar 18,000 yen. Ook de gewone DSi zal verlaagd worden naar een prijs van 15,000 yen.

Nintendo Europa heeft nog niet officieel bevestigd dat deze kleuren en prijswijzigingen ook voor Europa gaan gelden. We wachten het rustig af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?