Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Nintendo koopt Next Level Games

Nintendo koopt ex-partner en gameontwikkelaar Next Level Games op. De makers van onder andere Luigi's Mansion 3 vallen nu onder het beleid van Nintendo.

De eigenaren van Next Level Games waren op zoek naar een nieuwe topman, ze gingen de boel namelijk verkopen. Nintendo heeft toen toegeslagen en nu valt Next Level Games onder de first party line-up van de Japanse gamegigant. De deal wordt waarschijnlijk rondgemaakt op 1 maart 2021, mits alles spoedig volgens de regels kan verlopen. Next Level Games heeft in het verleden al vaker met Nintendo samen gewerkt aan bijvoorbeeld Super Mario Strikers. Bekijk hier de review van Luigi's Mansion 3, Next Level Games' laatste game voor de Nintendo Switch.

Welke games wil jij zien van Next Level Games? Laat het vooral weten in het reactieveld.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?