Nintendo mogelijke uitgever van The Conduit?

Geplaatst: 19 augustus 2008 12:43
Aangepast: 3 juni 2018 11:14
-

Nintendo heeft The Conduit (van ontwikkelaar High Voltage) opgepikt in de line-up voor de Penny Arcade Expo (PAX) in de Verenigde Staten. PAX is een driedaags gamesfestival wat te vergelijken is met de Gameplay van afgelopen jaren. Betekent dit dan ook dat The Conduit gaat worden uitgegeven door Nintendo?

Op de afgelopen E3 gaf High Voltage al aan een uitgever te zoeken voor hun futuristische first-person-shooter voor de Wii, die zich afspeelt in Washington DC en waarin buitenaardse wezens de stad willen overnemen. Nadat zij ook meerdere keren in de prijzen waren gevallen op de E3 lijkt het erop dat Nintendo nu genoeg vertrouwen heeft in deze game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Conduit

Ontwikkelaar:

High Voltage Software

Uitgever:

SEGA

Release:

10 juli 2009

-

Nintendo Wii

Lees meer