Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Nintendo niet bezorgd om GTA: Chinatown Wars verkopen

Eerder werd er al bekendgemaakt dat de verkopen van Grand Theft Auto: Chinatown Wars erg teleurstellend zijn. Er werden maar slechts 89.000 exemplaren verkocht. Rockstar en Take Two hadden namelijk voorspeld dat de game in de eerste maand 250.000 tot 400.000 keer verkocht zou worden.

Nintendo maakt zich echter geen zorgen, want volgens Singer van Nintendo verkopen DS-games erg onregelmatig. Daarnaast vertelde hij dat Call of Duty 4 en Brain Training ook een slechte start hadden, maar naar verloop werden er toch enorm veel exemplaren verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?