Nintendo stopt toch met Wii U productie

Nintendo stopt toch met de Wii U productie in Japan. Dit heeft de consolegigant laten weten op de officiële website. Het Japanse bedrijf liet eerder heeft nog weten dat ze de productie van de Wii U niet zouden stoppen. Maar blijkbaar hebben ze zich toch bedacht?

Het is onduidelijk of het alleen om de productie in Japan gaat of een wereldwijde productie dat stil gelegd wordt. Met de komst van de Nintendo Switch volgend jaar kunnen we ons goed voorstellen dat Nintendo gaat inzetten op de nieuwe console en daarbij kunnen ze absoluut geen oud zeer gebruiken als de Wii U.

onbekend

De Nintendo Switch wordt in maart 2017 verwacht. Meer informatie over de nieuwe console krijgen we op 13 januari 2017.

BRON Nintendo

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?