Nintendo Switch 2 komt niet uit voor april 2025

-

Als we de laatste geruchten moeten geloven komt de opvolger van de Nintendo Switch niet uit voor april 2025. Dat beweert Chris Dring, hoofd van de website GamesIndustry.biz.

De Nintendo Switch 2 doet de geruchtenmolen al jaren draaien. Wanneer komt de Nintendo Switch-opvolger uit, welke games staan daarvoor op de planning en ga zo nog maar even door. In mei liet de Japanse game gigant weten dit fiscale jaar de Nintendo Switch-opvolger te onthullen. Het huidige fiscale jaar van Nintendo loopt alleen tot 31 maart van 2025. Volgens Chris Ding verwachten veel ontwikkelaars waarmee hij heeft gesproken niet dat de dat de Switch 2 voor die tijd verschijnt en lijken ze rekening te houden met de periode vanaf april 2025, het nieuwe fiscale jaar. Nintendo zou ook tegen deze ontwikkelaars gezegd hebben rekening te houden met het nieuwe fiscale jaar.

Switch Unsplash

Nintendo heeft zelf nog niets officieel losgelaten hierover, dus lees dit bericht met een korrel zout. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord