Nintendo Switch-bundel met Diablo III: Eternal Collection aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 15 oktober 2018 18:14

Nintendo heeft de Nintendo Switch-bundel met Diablo III: Eternal Collection aangekondigd. De bundel bevat het console en dock met Diablo III-artwork, een speciale Nintendo Switch-etui en de downloadcode voor de game.

Diablo III: Eternal Collection bestaat uit de game en de aanvullende content: Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarbij zitten in de Nintendo Switch-versie in-game-bonussen met verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie. Deze bestaan uit een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst. Bekijk de trailer hier.

De Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel en de game komen beide uit op 2 november. Dus als je nog geen Nintendo Switch in je bezit hebt en fan bent van Diablo III, dan is dit je kans.

Bron: Persbericht Nintendo
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III: Eternal Collection

Series

Diablo

Uitgever

-

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2017

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment , Activision Blizzard (NSW)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord