South Park: The Fractured but Whole

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nintendo Switch krijgt South Park: The Fractured But Whole

Geen enkele console is veilig voor de brutale knulletjes uit South Park, zo ook de Nintendo Switch niet. South Park: The Fractured But Whole keert volgende maand naar het apparaat.

Eind vorig jaar konden fans genieten van opnieuw een avontuur vanuit South Park. Hierin stonden de superhelden die de kinderen creëerden centraal. Het uiteindelijke product was dan ook precies wat je ervan kon verwacht: brutaal, humor en met een flinke dosis RPG-actie. Ubisoft besloot dat ook mensen met een Switch moesten kunnen genieten van het avontuur en zo geschiedde.

onbekend

South Park: The Fractured But Whole is vanaf 24 april beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?