South Park: The Fractured but Whole

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: South Park: The Fractured But Whole: Bring the Crunch is uit

Ubisoft heeft de laatste DLC voor South Park: The Fractured But Whole uitgebracht met de naam Bring the Crunch. Het is weer tijd voor een nieuwe dosis onderbroekenlol met de koddige kolderieke kleuters uit South Park. Naast een extra verhaal krijgen we ook een nieuwe klasse superheld.

FastPass, Doctor Timothy, Professor Chaos en het nieuwste lid van de Coon & Friends, Mint-Berry Crunch spelen de hoofdrol in deze DLC. De leiders van de zomerkamp zijn weg. Het is aan jou om met je mede-helden hen terug te vinden aan het Tardicacameer. Gelukkig sta je er niet alleen voor want de nieuwste superheld-klasse Final Girl staat tot jouw beschikking om jouw zomervakantie nog te redden.

De uitbreiding is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?