South Park: The Fractured but Whole

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Launch trailer Switch-versie South Park: The Fractured But Whole onthuld

Nintendo Switch-bezitters moesten net iets langer wachten dan de rest op South Park: The Fractured But Whole. Nu is het dan toch eindelijk zover en om het te vieren bracht Ubisoft een launch trailer uit.

Afgelopen najaar verscheen de nieuwe South Park-game al voor de overige apparaten, maar gister kwam de game dan eindelijk naar de console van Nintendo. Wat je er precies van kan verwachten, kun je bekijken in de onderstaande trailer.

South Park: The Fractured But Whole is nu te krijgen voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?