Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gerucht: Nieuwe South Park multiplayer-game in de maak

Geplaatst: 11 januari 2022 18:56

Kun je geen genoeg krijgen van de razendpopulaire animatieserie South Park? Dan heb ik goed nieuws, want er komt een nieuwe South Park multiplayer-game aan.

Via een vacature bij ontwikkelaar Question Games zijn we erachter gekomen dat er een nieuwe South Park-game aan komt. Het gaat hierom een multiplayer-game, maar wat voor soort multiplayer is nog onbekend. Question Games is een ontwikkelaar die bestaat uit veteranen uit de industrie, die gewerkt hebben aan onder andere Thief, BioShock en Dishonored. Ook zitten er ontwikkelaars tussen die aan de meest recente South Park-games van Ubisoft hebben gewerkt. Bekijk hier de review van South Park: The Fractured but Whole. De voorganger is ook nog van de partij hoor. Bekijk hier de review van South Park: The Stick of Truth.

Wat wil jij zien van een nieuwe South Park multiplayer-game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG247
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot South Park: The Fractured but Whole

Series

South Park

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 oktober 2017

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord