Nintendo Switch Online komt uit op ander platform

Geplaatst: 21 februari 2023 08:50
Aangepast: 18 februari 2024 19:40
-

Nintendo Switch Online gaat uitkomen op een ander gameplatform. Dat heeft de Britse industrie waakhond CMA bevestigd in een rapport.

Nintendo Switch Online voegde onlangs GameBoy-en GameBoy Advance-games aan de service toe. Nu lijkt het erop dat de service ook beschikbaar gaat zijn op de nieuwe console van Nintendo. Met de aanstaande Activision Blizzard overname door Microsoft, onderzocht industrie waakhond CMA de gehele industrie. Op de negende pagina van het rapport staat dat Nintendo Switch Online uitgesloten was van het onderzoek, omdat het een beperkte onlineservice is die alleen beschikbaar is op de Nintendo Switch en [bewerkt]. Dit wijst erop dat er plannen zijn om de service op een nieuwe console uit te brengen en gezien Nintendo het niet leuk vindt om IP's te delen moet het haast wel een nieuwe Nintendo-console zijn. Het stuk van het rapport over Nintendo Switch Online is hieronder te bekijken.

Nintendo Switch Online5

Wat denk jij wat het nieuwe Nintendo platform gaat zijn? Ik ben vooral benieuwd of het een Nintendo Switch opvolger is of dat het om een geheel nieuw console gaat.

Bron: CMA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord