Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Nintendo Switch Online komt uit op ander platform

Nintendo Switch Online gaat uitkomen op een ander gameplatform. Dat heeft de Britse industrie waakhond CMA bevestigd in een rapport.

Nintendo Switch Online voegde onlangs GameBoy-en GameBoy Advance-games aan de service toe. Nu lijkt het erop dat de service ook beschikbaar gaat zijn op de nieuwe console van Nintendo. Met de aanstaande Activision Blizzard overname door Microsoft, onderzocht industrie waakhond CMA de gehele industrie. Op de negende pagina van het rapport staat dat Nintendo Switch Online uitgesloten was van het onderzoek, omdat het een beperkte onlineservice is die alleen beschikbaar is op de Nintendo Switch en [bewerkt]. Dit wijst erop dat er plannen zijn om de service op een nieuwe console uit te brengen en gezien Nintendo het niet leuk vindt om IP's te delen moet het haast wel een nieuwe Nintendo-console zijn. Het stuk van het rapport over Nintendo Switch Online is hieronder te bekijken.

Nieuw platform Nintendo Switch Online

Wat denk jij wat het nieuwe Nintendo platform gaat zijn? Ik ben vooral benieuwd of het een Nintendo Switch opvolger is of dat het om een geheel nieuw console gaat.

BRON CMA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?