NL Charts: Helaas zijn er geen GfK gamesverkoopcijfers meer

Al sinds 2007 informeren wij jullie wekelijks over de tien beste verkochte games van de afgelopen week in ons kikkerlandje. Dit was echter vorig weekend de laatste keer, aangezien de website Dutchcharts is gestopt per 1 september met het verzamelen van deze cijfers en we niet weten welke organisatie in Nederland deze cijfertjes nu bijhoudt.

Het kan zijn dat het dus de laatste keer was, maar zodra we weten waar we deze informatie vandaan kunnen toveren, dan zullen we gewoon op dezelfde manier doorgaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?