Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nog meer Gears of War komende 10 jaar

Tijdens de New York Comic-Con heeft Joshua Ortega, de schrijver van Gears of War, laten weten dat gamers de komende tien jaar nog niet van Gears of War af zijn. Ze zouden volgens de schrijver namelijk nog een tienjarig plan hebben liggen.

Len Wiseman, maker van Die Hard 4, heeft daarnaast laten weten dat ze drie films willen maken van de Gears of War-serie. Misschien verschijnt er dus ook nog een derde deel van de game. Maar eerst zal er nog een levelingsysteem komen, tegelijkertijd met de nieuwe downloadbare singleplayercontent voor Gears of War 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?