Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 krijgt extra achievements

Aan het eind van 2008 zijn er tientallen topgames verschenen die stuk voor stuk erg de moeite waard waren. Gears of War 2 was een van die spellen, maar helaas voor Microsoft lijkt het er op dat er steeds minder mensen online spelen. Om die reden zal Gears of War 2 uitgebreid worden met zeven nieuwe achievements, waardoor uiteindelijk een gamerscore van 1175 te behalen is.

De aankomende achievements:
Skeletons in your Closet (20G) - Complete waves 1 through 10 on all Flashback Map Pack maps in Horde (any difficulty).
More Mystery, Less History (15G) - Win a multiplayer match on each of the 5 Flashback Map Pack maps (any mode except Wingman)
Bound by a Shared Past (15G) - Win a Wingman match on each of the 5 Flashback Map Pack maps.
Trial by, and on, Fire (20G) - Survive first 10 Horde waves on Combustible Map Pack maps as a team.
The Roof! The Roof! The Roof... (15G) - Win a multiplayer match on each of the 3 Combustible Map Pack maps (any mode except Wingman)
Forged in the Fire (15G) - Win a Wingman match on each of the 3 Combustible Map Pack maps .
Annex: Now With Execution Rules (75G) - Win an Annex match on each Flashback and Combustible Map Pack map (public matches only).

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?