OMEN komt met nieuwe producten

Geplaatst:
Aangepast: 22 augustus 2019 11:10

OMEN heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd. Zo komt het Amerikaanse technologiebedrijf met een nieuwe gaming monitor, een mechanisch toetsenbord en verschijnt er ook een nieuwe versie van de OMEN Mindframe. Heel lang hoeven we niet te wachten, want alle producten zijn deze herfst verkrijgbaar.

Hewlett-Packard verschijnt met een aantal nieuwe producten in hun gaming 'OMEN'-serie. De OMEN X 27 display is zojuist aangekondigd. Niet alleen ziet de OMEN X 27 gaming monitor er ongelofelijk strak uit, de monitor schijnt ook een refresh rate van 240Hz te hebben. Daarmee is de monitor 4x sneller dan een normale 60Hz-monitor. De monitor is in september verkrijgbaar vanaf 649,99 dollar.

OMEN komt ook met een nieuwe versie van de OMEN Mindframe headset. De OMEN Mindframe Prime headset bevat verschillende aanpassingen. Zo krijgt de headset een passieve koelfunctie dankzij een nieuw toegevoegde grafietwarmteverspreider die gebruikmaakt van grotere oorkussens. De 7.1 surroundgeluid wordt aangedreven door C-Media Xear wat voor een nog realistische geluid moet zorgen. De headset is verder nog voorzien van een omgeving ruisonderdrukkende (ENC) microfoon. Je stem komt daarmee beter over. De headset is verder helemaal in te stellen met de nieuwe versie van de OMEN Command Center. De OMEN Mindframe Prime is ook vanaf september verkrijgbaar vanaf 200 dollar.

De laatste hardware dat is aangekondigd van OMEN is een mechanische toetsenbord. Het nieuwe OMEN- encodertoetsenbord komt met zowel Cherry MX Red en Cherry MX Brown switches voor gamers die de reactietijd van het toetsenbord belangrijk vinden. Het toetsenbord wordt ook een stuk stiller dan de OMEN 1100-toetsenbord. De Encoder Keyboard beloofd ons 100% anti-ghosting met n-key rollover en is volledig aan te passen met de nieuwe OMEN Command Center. Het mechanische toetsenbord gaat voor 99,99 dollar over de toonbank vanaf oktober 2019.

Bron: Persbericht
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord