Omnimovement multiplayer in Black Ops 6

-

Net voordat de bèta van Call of Duty: Black Ops 6 losbarst, heeft Activision een nieuwe multiplayertrailer vrijgegeven. Dit is alles wat je moet weten over de maps en gameplay-opties!

Ja, laten we beginnen met het strijdtoneel. In Call of Duty: Black Ops 6 kunnen spelers aan de slag op 16 nieuwe multiplayer-maps. Spelers kunnen zich rap rond bewegen, dankzij het omnimovement-systeem. Achteruit een sprintje trekken of een snoekduikeling van twee verdiepingen hoog? Allemaal geen probleem. Het is maar goed dat je zo flexibel bent, want dan kan je op deze manier de vele tomahawks en RC-XD autootjes ontwijken. Wel handig voor de gezondheid. CoD-fans kunnen hun hart ophalen bij deze trailer, want de terugkeer van de Gunsmith en Classic Prestige worden bevestigd.

Check hier de eerste campaign gameplay van Black Ops 6. Ben je meer van de arcade-actie? Check dan hier de round-based Zombies in Black Ops 6.

Call of Duty: Black Ops 6 is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord