Black Ops 6 heeft round-based Zombies

-

Treyarch onthult de terugkeer van round-based Zombies in Call of Duty: Black Ops 6. Check hier de eerste gameplaybeelden!

Vandaag krijgen we de eerste gameplaybeelden van Zombies in Call of Duty: Black Ops 6 te zien. De map Terminus wordt hierbij onthuld en we krijgen te horen dat de round-based structuur van de oudere games terugkeert. In een squad van vier spelers moet je de wandelende lijken wederom het graf in knallen. De map speelt een grote rol in hoe je te werk gaat. Elke ronde verdien je namelijk punten en deze kun je inzetten om delen van de map open te maken, nieuwe wapens te ontgrendelen, upgrades in te zetten en nog veel meer. Diverse geliefde onderdelen van de Zombies-gamemodus keren terug, zoals de Pack-a-Punch machine, Wonder Weapons en Gobblegums. Verder laat Treyarch weten dat er twee manieren zijn om de Zombies-modus door te spelen. De Standard modus geeft je geen handvaten en je moet het gewoon zelf oplossen. Echter, de Guided modus neemt de spelers bij de hand, zodat ze alles kunnen zien wat de Zombies-modus te bieden heeft. In de Guided modus worden wel alle sidequests uitgeschakeld. Verder krijgen solo-spelers de optie om een game op te slaan en af te sluiten, zodat je het op een later moment verder kan spelen. Multiplayer-potjes daarentegen worden verrijkt met de join-in-progress optie.

Overigens is Terminus niet de enige Zombies-map. Liberty Falls staat ook op de planning en die wordt tijdens de aankomende Call of Duty Next onthuld. Check hier meer gameplaybeelden van Black Ops 6.

Call of Duty: Black Ops 6 is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Treyarch
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord