Once Human krijgt een enorme update

-

De survival game Once Human krijgt binnenkort een enorme update die veel nieuwe content toevoegt. In een nieuwe trailer krijgen we hier alvast wat van te zien.

De update geeft de open world MMO survival game onder andere meer verkenning, een nieuw wonder en een dynamisch weersysteem. Als we de ontwikkelaar mogen geloven, zal deze update ervoor zorgen dat Once Human weer als nieuw aanvoelt. De game krijgt er een gloednieuwe regio bij, genaamd Arkham. Hier vind je nieuwe metgezellen, de Column, maar ook nieuwe vijanden waar zij tegen vechten, namelijk de Vultures. De vrieskou in de nieuwe regio is zeker een uitdaging, laat staan het grote leger dat de Vultures hebben opgebouwd van gigantische levende machines. De Thermal Towers zijn het nieuwe wonder dat je in Once Human vindt na de update. Dit zijn megastructuren die de omgeving kunnen veranderen en de planeet kunnen redden van een complete chaos.

De Way of Winter update voor Once Human gaat vandaag live op alle platforms.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Once Human

Ontwikkelaar:

Starry Studio

Uitgever:

Starry Studio

Release:

9 juli 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord