Ontwikkelaar The Long Dark teaset nieuw project

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2024 17:16

De horrorgame The Long Dark kan zomaar eens een vervolg gaan krijgen. Dit blijkt uit een teaser vanuit ontwikkelaar Hinterland Games.

Op X heeft de oprichter en CEO van Hinterland Games, Raphael van Lierop, een tipje van de sluier opgelicht van een nieuw project. Hij toont daar een korte video van zo'n 22 seconden waarin een tochtige kamer te zien is. Linksonder in de hoek staat dat het gaat om pre-alpha beelden die gemaakt zijn in Unreal 5. Ook wordt duidelijk dat we hier niet te maken hebben met aanvullende content voor The Long Dark, aangezien van Lierop meldt dat het beelden zijn van een nog niet aangekondigde survival game. Wat die game dan precies is blijft gissen, maar het is niet uitgesloten dat het hier gaat om The Long Dark 2, doordat het geheel nogal creepy aandoet.

De korte video heeft niet zoveel om het lijf. In de luttele seconden die de video duurt, schuift het beeld een klein beetje door de wat rommelig ogende, lege kamer. Als je goed kijkt staat op de spiegel de tekst "Days" te lezen met daaronder 28 dagen aan turf-strepen. Wat dat verder te betekenen heeft is ook niet duidelijk. Wellicht kunnen we binnenkort iets van een aankondiging verwachten.

Ondertussen gaat het nog altijd goed met The Long Dark. Er wordt door Hinterland Games nog altijd hard gewerkt aan episode 5 van The Long Dark, die ergens eind dit jaar moet verschijnen. Mocht je nu al lekker willen griezelen met de games van Hinterland, dan is dat dus ook mogelijk.

The Long Dark is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord