The Long Dark Episode 5 verschijnt eind 2024

Geplaatst:

Je zou het bijna vergeten, maar The Long Dark heeft een story modus die nog niet is afgelopen. Om iedereen er aan te herinneren dat Episode 5 eraan komt, heeft Hinterland bekendgemaakt wanneer The Long Dark Episode 5: The Light at the end of all things gaat verschijnen.

Twee jaar geleden mochten we aan de slag met The Long Dark Episode 4: Fury, Then Silence. Dat Hinterland sindsdien druk bezig is met Episode 5 wisten we al, maar veel nieuws is er nog niet naar buiten gebracht. The Light at the end of all things is de laatste aflevering van The Long Dark Wintermute, waardoor het verhaal van Astrid en Mackenzie tot een einde komt. De ontwikkelaars geven aan dat het een ambitieuze episode is. We zullen dus weer een aantal uren zoet zijn met het verhaal. Hoewel ze nog weinig willen loslaten, krijgen we wel te horen dat Episode 5: The Light at the end of all things aan het eind van 2024 gaat verschijnen. Mocht je daar niet op kunnen wachten, dan kun je aan de slag in de survivalmodus. The Long Dark: Tales from the far Territory heeft al meerdere updates gekregen.

The Long Dark Episode 5: The Light at the end of all things verschijnt in het vierde kwartaal van 2024. The Long Dark is te spelen via pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Steam Blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord