Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

The Long Dark

  • Ontwikkelaar Hinterland
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Open-World , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Ontdek Signal Void in The Long Dark Expansion Pass

Er is nieuwe content onderweg naar The Long Dark: Tales From The Far Territory. In een nieuwe trailer is namelijk het tweede deel van de Expansion Pass aangekondigd door Hinterland.

Deze uitbreiding genaamd Signal Void brengt een nieuw verhaal met zich mee. Het netwerksysteem in The Great Bear Island is in een slechte staat. De laatste keer dat het netwerk werkte, zijn er vreemde signalen ontvangen. Met behulp van de Handheld Shortwave Radio kun jij deze seinen opsporen. Aan jou vervolgens de taak om te bepalen welke transmitters je gaat repareren, de keuzes die je hierbij maakt hebben invloed op het verdere verloop van het verhaal. Uiteindelijk kom je ook in duistere bunkers terecht, welke geheimen houden zich hier schuil? Verder komen er nieuwe outfits via deze update, zoals The Hockey Jersey en de Aviator Cap. In de laatste locatie van Signal Void is tevens een voorwerp te vinden die jouw wapen aanzienlijk verlicht qua gewicht. Ben je benieuwd naar wat de Expansion Pass nog meer te bieden heeft? Check dan hier de aankondiging van The Long Dark Expansion Pass.

Er komt een gratis update naar Survival Mode. Nadat een razende storm de locatie Beachcombing heeft aangedaan, kun je andere items vinden dan normaal. Sta er niet gek van op te kijken als je vaker eikels tegenkomt in The Long Dark. Hiermee worden geen nare personen bedoeld, maar de vrucht van de eik die je kunt eten of waarvan een kopje koffie gemaakt wordt. Verder kun je nu vuurpijlen maken en komen er verbeteringen omtrent de Prepper Bunkers.

Het verhaal Signal Void is per direct beschikbaar via de Expansion Pass van The Long Dark, evenals de gratis updates die naar Survival Mode komen. De nieuwe content verschijnt op pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Hinterland

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?