Trailer: Ontdek Signal Void in The Long Dark Expansion Pass

Geplaatst: 1 april 2023 13:00

Er is nieuwe content onderweg naar The Long Dark: Tales From The Far Territory. In een nieuwe trailer is namelijk het tweede deel van de Expansion Pass aangekondigd door Hinterland.

Deze uitbreiding genaamd Signal Void brengt een nieuw verhaal met zich mee. Het netwerksysteem in The Great Bear Island is in een slechte staat. De laatste keer dat het netwerk werkte, zijn er vreemde signalen ontvangen. Met behulp van de Handheld Shortwave Radio kun jij deze seinen opsporen. Aan jou vervolgens de taak om te bepalen welke transmitters je gaat repareren, de keuzes die je hierbij maakt hebben invloed op het verdere verloop van het verhaal. Uiteindelijk kom je ook in duistere bunkers terecht, welke geheimen houden zich hier schuil? Verder komen er nieuwe outfits via deze update, zoals The Hockey Jersey en de Aviator Cap. In de laatste locatie van Signal Void is tevens een voorwerp te vinden die jouw wapen aanzienlijk verlicht qua gewicht. Ben je benieuwd naar wat de Expansion Pass nog meer te bieden heeft? Check dan hier de aankondiging van The Long Dark Expansion Pass.

Er komt een gratis update naar Survival Mode. Nadat een razende storm de locatie Beachcombing heeft aangedaan, kun je andere items vinden dan normaal. Sta er niet gek van op te kijken als je vaker eikels tegenkomt in The Long Dark. Hiermee worden geen nare personen bedoeld, maar de vrucht van de eik die je kunt eten of waarvan een kopje koffie gemaakt wordt. Verder kun je nu vuurpijlen maken en komen er verbeteringen omtrent de Prepper Bunkers.

Het verhaal Signal Void is per direct beschikbaar via de Expansion Pass van The Long Dark, evenals de gratis updates die naar Survival Mode komen. De nieuwe content verschijnt op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Hinterland
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord