The Long Dark

  • Ontwikkelaar Hinterland
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Open-World , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: The Long Dark Expansion Pass aangekondigd

Sinds de release in 2014 heeft The Long Dark allerlei gratis updates gekregen. Om de game nog velen jaren te ondersteunen komt er nu een Expansion Pass naar The Long Dark en de eerste teaser is al gegeven.

Hinterland Studios liet eerder al weten dat ze The Long Dark gaan opsplitsten in twee games. Door de engine die ze gebruiken is het lastig om de survivalmodus te blijven updaten, terwijl die modus juist ontzettend veel fans heeft. The Long Dark blijft bestaan uit de campagne en survivalmodus, maar The Long Dark Survival Edition bevat alleen de survivalmodus. Wil je daarna wel aan de slag dan kun je Wintermute uitbreiding of de aankomende Tales From The Far Territory uitbreiding kopen. Dit betekent niet dat er geen gratis updates meer verschijnen.

Tales From The Far Territory is dus volledig gericht op het overleven. Het wordt een Expansion Pass genoemd, omdat er over een periode van twaalf maanden verschillende updates komen. Wat kun je verwachten van de uitbreiding? Er komen drie nieuwe regio’s naar The Long Dark en drie verschillende Tales die daarbij horen. Dit zijn Challenges die gericht zijn op het verhaal en de geschiedenis achter de regio’s. Qua gameplay wordt het mogelijk om de safehouse aan te passen, zijn er nieuwe recepten en wordt de komst van een handelaar gehint. De rest van de informatie is nog niet vrijgegeven door de studio.

Tales From The Far Territory verschijnt in december voor de pc. Rond februari 2023 verschijnt de uitbreiding ook voor de Xbox en PlayStation. In maart is het dan de beurt aan de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?