Trailer: The Long Dark Expansion Pass aangekondigd

-

Sinds de release in 2014 heeft The Long Dark allerlei gratis updates gekregen. Om de game nog velen jaren te ondersteunen komt er nu een Expansion Pass naar The Long Dark en de eerste teaser is al gegeven.

Hinterland Studios liet eerder al weten dat ze The Long Dark gaan opsplitsten in twee games. Door de engine die ze gebruiken is het lastig om de survivalmodus te blijven updaten, terwijl die modus juist ontzettend veel fans heeft. The Long Dark blijft bestaan uit de campagne en survivalmodus, maar The Long Dark Survival Edition bevat alleen de survivalmodus. Wil je daarna wel aan de slag dan kun je Wintermute uitbreiding of de aankomende Tales From The Far Territory uitbreiding kopen. Dit betekent niet dat er geen gratis updates meer verschijnen.

Tales From The Far Territory is dus volledig gericht op het overleven. Het wordt een Expansion Pass genoemd, omdat er over een periode van twaalf maanden verschillende updates komen. Wat kun je verwachten van de uitbreiding? Er komen drie nieuwe regio’s naar The Long Dark en drie verschillende Tales die daarbij horen. Dit zijn Challenges die gericht zijn op het verhaal en de geschiedenis achter de regio’s. Qua gameplay wordt het mogelijk om de safehouse aan te passen, zijn er nieuwe recepten en wordt de komst van een handelaar gehint. De rest van de informatie is nog niet vrijgegeven door de studio.

Tales From The Far Territory verschijnt in december voor de pc. Rond februari 2023 verschijnt de uitbreiding ook voor de Xbox en PlayStation. In maart is het dan de beurt aan de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Ontwikkelaar:

Hinterland

Uitgever:

Mindscape

Release:

9 augustus 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord